2014. július 16., szerda

Pályázat állami doktori ösztöndíjra





Pályázat állami ösztöndíjra költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatók számára

Az Irodalomtudományi Doktori Iskola pályázatot ír ki egyéves állami ösztöndíjak elnyerésére a 2014/15-ös tanévre. Pályázhatnak a doktoriskola költségtérítéses képzésben részt vevő, a jövő tanévben (2014/15-ben) másod- és harmadéves hallgatói a mellékelt pályázati adatlap kitöltésével, amelyben dokumentálják a doktoranduszként eddig végzett tevékenységüket.
A pályázatok elbírálásának szempontjai:
– a tudományos tevékenység intenzitása, színvonala (publikációk, konferenciaszereplések, egyéb tudományos tevékenység, külföldi kutatómunka)
– tanulmányi előrehaladás
– a kapcsolódó intézet/tanszék munkájában való aktív részvétel
A pályázathoz csatolni kell a témavezető ajánlását és egy kiválasztott publikáció megjelent szövegét.

A pályázatra jelentkezhetnek a költségtérítéses képzésre felvételt nyert, tanulmányaikat 2014 őszén megkezdő (leendő) hallgatók is. A pályázati anyag esetükben az az egységes séma szerinti önéletrajz, amelyet a felvételi jelentkezési anyaghoz is kért a doktoriskola (a mintafájl letölthető innen) – természetesen frissítsék az adataikat a jelentkezés óta eltelt időszak eredményei tükrében.

A pályázat elektronikusan nyújtandó be a következő címre: bodnar.krisztina@btk.elte.hu. A pályázatokat a doktoriskola tanácsa bírálja el augusztus 25-ig.
Új, meghosszabbított beadási határidő: 2014. augusztus 18.






Nincsenek megjegyzések: