2013. február 27., szerda

Tárgyfelvétel, B-terv


Kedves Hallgatók,
miután hiába vártunk a neptun technikai hibáinak kijavítására (a később a hallgatói oldalon felfedezettekről nem is beszélve), másképp kell megoldanunk, hogy nyoma legyen, milyen tárgyakat vennének fel a hatályos kínálatból.

A megoldás azok számára, akik technikai okokból nem tudnak tárgyakat felvenni vagy olyan tárgya(ka)t szeretnének felvenni, amelye(ke)t a neptunban nem tudtunk megjeleníteni, de a kurzuskínálat tartalmazza:

1. az aktuális kurzuskínálatból (http://epika.web.elte.hu/doktor/kurzuskinalat_aktualis.pdf) kiválasztják, mit szeretnének felvenni,
2. ezeknek a kurzusoknak a pontos adatait beírják az innen letölthető táblázatba:  http://epika.web.elte.hu/doktor/kurzusfelvetel.doc, majd
3. elküldik nekem.

A honlapról letölthető "táblázatos" kurzuskínálat, amelyből választhatnak (http://epika.web.elte.hu/doktor/kurzuskinalat_aktualis.pdf), MINDEN TÉTELT tartalmaz: nem csupán azt, amit a neptun megengedett meghirdetni, hanem azt is, amit ott nem lehet megjeleníteni. Ezeket az elemeket színessel kiemelve láthatják a táblázatban. (Ha esetleg a fájl régi változata töltődik be a böngészőjükben, töltsék be újra, frissítsék az oldalt. Az utolsó módosítás dátuma, amely a dokumentum tetején is szerepel, február 27., ez a legfrissebb változat.)

Mivel a tárgyfelvétel március 1-jéig tart, ez a lehetőség is addig áll nyitva. Kérem, a fentieknek mindenben megfelelő módon járjanak el, tehát ne az igényeiket fogalmazzák meg, hanem az aktuális kínálatból válasszanak, és ne levélszövegként küldjék, hanem a megadott fájlt csatolva.
Visszajelzést mindenkinek küldök majd, de nem abban a pillanatban, amikor a levele megérkezik, hanem miután ellenőriztem a küldemény tartalmát (különös tekintettel arra, hogy valóban egyeznek-e benne feltüntetett adatok a kurzuskínálatban szereplőkkel). Ellenőrzés után kinyomtatjuk a listát és bekerül az indexükbe.

Akik részben fel tudták venni a tárgyaikat, csak egy-kettőt nem, a táblázatban csak azt tüntessék föl, amit nem tudtak fölvenni.

A küldeményeiket tehát 1-jével, péntekkel bezárólag várom.
Bodnár Kriszta



(Az alábbi kiegészítés csak zárójelben, erős idegzetű  biztonsági játékosoknak, mert erre vonatkozóan biztos akad majd kérdés:

Aki fel tudott venni tárgyakat, de nem bízik abban, hogy az úgy is marad -- magyarul a neptun esetleg elveszíti --, szintén elküldheti a jelenlegi állapotot, ha gondolja. Ezt azonban ne gépeljék be a táblázatba, hanem  nyerjék ki a neptunból a felvett tárgyak adatait, a következő módon:
1. felvett tárgyak megjelenítése:


2. a jobb oldalon a bal szélső ikonra kattintva a felvett tárgyak adatait ki lehet menteni excel táblázatként:


Ezt az excel fájlt elküldhetik nekem, ha szeretnék, hogy a neptunon kívül is legyen nyoma az e félévi -- eddig amúgy sikeresnek látszó -- tárgyfelvételüknek. Ezt persze nem muszáj megtenniük, csak ha így biztonságosabbnak érzik.)

Nincsenek megjegyzések: